Bliver Wall St Memes den nye Pepe? Store prisstigninger forventes

News Direct

May 28, 2023

–News Direct–

Wall St Memes overrasker fans med deres nye memecoin, der kunne blive den næste af slagsen, der leverer afkast på 1000%. Potentialet er stort og ligeledes er følgerbasen på de sociale medier, der i lang tid har fulgt siden på Twitter, Reddit og lignende.

Wall St Memes har WSM som native token. Efter at have været live på presale i få minutter havde projektet rejst mere end 100.000 dollars. Hard cap for presalet er lidt over 30 millioner dollars.

Wall St Memes er et af de førende investeringsfællesskaber, der forbinder og underholder brugere verden over med udgangspunkt i memes og investering. Wall St Memes har på Twitter mere end 215.000 følgere og har blandt andet fået retweets har Elon Musk, der er kendt for at sende prisen på kryptovalutaer i vejret. Yderligere omtale fra ham kunne understøtte prisstigninger for WSM.

Køb Wall St Memes

Bedste memecoin lige nu

De fleste nye memecoins og kryptoprojekter starter fra 0. Dette betyder, at der skal sættes massivt ind på markedsføring og på at opbygge et fællesskab. Dette er ikke tilfældet for Wall St Memes, der allerede har et enormt stort fællesskab og en stor følgerbase på tværs af sociale medier.

Wall St Memes har en stor fordel, da de har mulighed for at sprede budskabet lynhurtigt til loyale følgere. Dette kan ikke mange prale af. Dette er en af de primære grunde til, at vi ser Wall St Memes som det bedste alternativ til andre small cap kryptoprojekter og presales.

WSM kunne faktisk vise sig at blive en bedre investering end Doge og Shiba. En af grundene til det er, at den samlede markedsværdi fortsat er forholdsvis lav sammenlignet med disse projekter. Dette betyder, at der er masser af plads til at vokse og give store afkast til investorer. Der skal ikke mange nye investeringer til for at få prisen til at stige. Til sammenligning skal der investeres milliarder i andre store projekter for at rykke prisen betydeligt op af.

Det lader også til, at Wall St Memes har andre ting under opsejling. Dette er enormt vigtigt for projekter, der vil forholde sig relevante på lang sigt. Mange projekter uden utility bliver hurtigt sorteret fra. Wall St Memes har på nuværende tidspunkt ingen utility, men på kort sigt er det måske ikke nødvendigt for at kunne se prisstigninger.

Wall St Memes lancerer presale

Presalet er skudt i gang og alle har nu mulighed for at købe sig ind, indtil der meldes udsolgt. Tokens distribueres i 30 forskellige faser, der medfører prisstigninger. De første investorer vil få tokens til den laveste pris. Forbind med en MetaMask wallet i dag for at sikre dig dine tokens til den lavest mulige pris.

50% af den samlede forsyning er afsat til presalet, der repræsenterer 1 milliard tokens. De resterende fordeles mellem belønninger, CEX likviditet og DEX likviditet.

I forbindelse med presalet kan du også deltage i en airdrop giveaway på 50.000 dollars. 5 gevinster på 10.000 dollars vil blive udbetalt til 5 heldige vindere, der er en del af presalet. Læs nærmere hvordan man deltager på hjemmesiden.

Presalet blev offentliggjort d. 25 maj og har siden solgt tokens for rigtigt mange penge. Du kan følge udviklingen via nedenstående link, der tager dig direkte videre til projektets hjemmeside. Her finder du også information og fremtidige planer på roadmappet og yderligere i whitepaperet.

Presalet består af ikke mindre end 30 forskellige faser. De 30 faser har fået tildelt forskellige antal tokens, der vil blive solgt til forskellige priser. De første investorer får tokens til den laveste pris.

Køb Wall St Memes

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette skal ikke opfattes som rådgivning om investering. Kryptovalutaer er volatile, så du skal altid lave din egen research, før du investerer. Investér kun penge du har råd til at tabe. Vi kan modtage kommission, hvis du klikker på links i denne artikel.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/bliver-wall-st-memes-den-nye-pepe-store-prisstigninger-forventes-451194039

YOU MAY ALSO LIKE

Reid Hoffman Wished Death Upon Trump &…

--News Direct--Wall St Memes overrasker fans med deres nye memecoin, der kunne blive den næste af slagsen, der leverer afkast på 1000%. Potentialet er stort…

read more

Celebrated Chef Antonio Caruana: Culinary Mastermind Behind…

--News Direct--Wall St Memes overrasker fans med deres nye memecoin, der kunne blive den næste af slagsen, der leverer afkast på 1000%. Potentialet er stort…

read more

Mosquito Control Urgent as Virginia Faces Worst…

--News Direct--Wall St Memes overrasker fans med deres nye memecoin, der kunne blive den næste af slagsen, der leverer afkast på 1000%. Potentialet er stort…

read more