Prisen for Simpson Coin får svært ved at stige mere, men $SPONGE og AiDoge kan stige 100x

News Direct

May 18, 2023

–News Direct–

Den seneste uge har vi set en fascinerende stigning af den nye meme coin, $SIMPSON. Som både navn og billedemateriale indikerer, er denne meme coin baseret på den ultrapopulære animerede serie, The Simpsons.

Siden sin lancering er prisen for en $SIMPSON steget over 18.000 gange. Dette har sat ild under markedet, og kryptoinvestorer der jagter den næste store meme coin, har skyndt sig at investere i denne coin baseret på Homer Simpson.

$SIMPSON handles på nuværende tidspukt hos BitMart og MEXC. Lige nu har den en market cap på 23 millioner dollars.

Alt tyder på, at $SIMPSON får svært ved at fortsætte med at stige, hvorimod spændende projekter som $SPONGE og AiDoge kan ende med at stige med over 1000%.

Simpson coin virker ikke til at have en strategi

Skaberne af Simpson har selv udtalt, at deres mission ikke er at revolutionere verden, men blot at gøre den lidt mere interessant. Yderligere har de på deres hjemmeside skrevet, at de gerne vil sprede grin hos folk. Det virker altså ikke til, at der er det store bag denne meme coin.

Dog viser projekters whitepaper, at de arbejder på en Twitter AI Bot, der kommer på et ukendt tidspunkt. Læser man nærmere kan man forstå, at denne kommer til at have en betalt version, der koster den nette sum af $100 om måneden – her er det vigtig at pointere, at den populære AI robot, ChatGPT har en Pro version, der koster langt mindre og derfor vil være langt mere populær.

Oveni hatten har Simpson Coin også en tilfældig Gmail-account tilknyttet som sin e-mail, hvorfor det må siges at projektet overordnet set ikke virker gennemtænkt eller gennemarbejdet.

Der er uden tvivl investorer, der har set fornuftige afkast af at have købt de første $SIMPSON til en god pris i starten, men på nuværende tidspunkt er den bedste strategi nok at vente og se, hvad der kommer til at ske med Homer Simpson projektet. Efter en stigning på mere end 18.000%, er der mulighed for et markant fald i kursen i meget nær fremtid, hvorfor man bør være varsom ved at opkøbe Simpson Coin på nuværende tidspunkt – men det er altid bedst at lave din egen research.

Betyder det, at alle nye meme coins er en dårlig investering? Nej, det gør det ikke, men det er vigtigt at være strategisk med hvornår du springer med på en ny meme coin, for du bør altid vurdere, hvornår vækstpotentialet er størst.

$SPONGE kan være den nye vinder i mængden af amatøragtige meme coins

Det er en skam at investere sine hårdt tjente penge i et projekt, der ender med at falde i værdi, hvilket Simpson coin har risiko for. Derfor er det en god idé at kigge efter andre alternativer som eksempelvis $SPONGE, der også er en meme coin bygget på en populær animeret karakter, nemlig Sponge Bob Square Pants.

Når man sammenligner Simpson coin og Sponge er det nemt at se, at Sponge er et langt mere professionelt projekt, selvom de to har det til fælles, at de spiller på en populær animeret karakter.

$SPONGE har eksempelvis en hjemmeside, der loader, når den besøges. Det kan være svært for disse kryptoprojekter at følge med, når de pludselig går viralt, og det viser kun, at skaberne af Sponge har forudset dette og investeret smart i deres virksomhed.

Samtidig har $SPONGE allerede en hær af loyale følgere og fans, projektet har allerede over 40.000 følgere på det sociale medie Twitter. Til en sammenligning har Simpson coin blot 4000 følgere.

Men for at se på en endnu mere imponerende og vigtigere sammenligning, har $SPONGE en imponerende likviditet bag sig, nemlig hele $8,2 millioner, sammenlignet med Simpson coins $836 tusinde.

Køb $SPONGE.

Kryptovalutaer er volatile og du har ingen bankgaranti. Du risikerer at miste dine penge, når du investerer.

Modtag gratis $SPONGE tokens via AirDrop

Det er muligt at modtage gratis $SPONGE tokens via deres AirDrop. Dette er noget, alle snakker om. Du skal besøge deres Discord for at blive skrevet op og naturligvis have nogle $SPONGE tokens i forvejen. Du kan finde $SPONGE på mange forskellige platforme allerede, herunder Gate.io, MEXC, Bitget og LBank.

Der er også flere rygter om, at det er skaberne af Shiba Inu, der også står bag $SPONGE. Derudover har flere store kanoner inden for digital venture capital vist interesse for denne token.

$SPONGE har også teamet op med andre populære meme coins som Love Hate Inu og Tamadoge til deres AirDrop, så den er lige nu i en god position til at kunne stige 100x og dermed blive en af de bedste kryptovalutaer – ikke bare blandt meme coins, men generelt set.

AiDoge kan være endnu en 100x coin

En anden coin, vi vurderer vil have potentiale for en 100x stigning er den populære AiDoge, der kombinerer de to mest populære ting i krypto: meme coins og AI teknologi.

Projekter har sin egen token, $AI, og er ved at bygge en meme generator, der fungerer med AI teknologi. Brugerne giver selv deres tekst prompt for kontekst, og herefter skaber AiDoges AI robotter et unikt meme, der er baseret på samtidens hotteste trends.

Brugerne skal bruge $AI for at købe kreditter, der skal bruges til at lave memes. Andre brugere har mulighed for at stemme om de bedste memes.

AiDoge er på nuværende tidspunkt igang med sit presale, hvor prisen i skrivende stund er $0.0000308, men da den hele tiden stiger, er det en god ide at købe sig ind så tidligt som muligt.

Der er ikke nogen tvivl om, at AiDoge har potentiale til at eksplodere med sit unikke produkt inden for en mainstream niche, som mange vil købe sig ind på.

Køb AiDoge.

Kryptovalutaer er volatile og du har ingen bankgaranti. Du risikerer at miste dine penge, når du investerer.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/prisen-for-simpson-coin-far-svaert-ved-at-stige-mere-men-sponge-og-aidoge-kan-stige-100x-759344561

YOU MAY ALSO LIKE

Novidea Acquires Automated Document Generation Leader Docomotion

--News Direct--Den seneste uge har vi set en fascinerende stigning af den nye meme coin, $SIMPSON. Som både navn og billedemateriale indikerer, er denne meme…

read more

AmeriLife Expands Wealth Distribution Portfolio with Acquisition…

--News Direct--Den seneste uge har vi set en fascinerende stigning af den nye meme coin, $SIMPSON. Som både navn og billedemateriale indikerer, er denne meme…

read more

Inflation Slows Small Cap Rally, But SMCP…

--News Direct--Den seneste uge har vi set en fascinerende stigning af den nye meme coin, $SIMPSON. Som både navn og billedemateriale indikerer, er denne meme…

read more