Ny kryptovaluta kan stige med 1000% efter kryptobørsnotering – Kryptoeksperter anbefaler du er klar til at købe

News Direct

May 18, 2023

–News Direct–

Kryptoinvestorer er altid på jagt efter den næste coin, der kommer til at stige markant, men det kan være svært at skille de gode fra overfloden er middelmådige nye coins. Som ny kryptovaluta er noget af det største, der kan ske, at man noteres på en af de store kryptobørser.

En kryptobørsnotering er altid spændende, da langt flere købere og kryptoinvestorer vil få øjnene op for den nye kryptovaluta, hvilket kan føre til store stigninger på meget kort tid.

Love Hate Inu er en ny kryptovaluta, der meget snart bliver lanceret på den store kryptobørs, OKX, og kryptoeksperter snakker varmt om denne nye kryptovaluta, der har god mulighed for at stige 1000% efter kryptobørsnotering.

Læs mere om Love Hate Inu.

Kryptovalutaer er volatile og du har ingen bankgaranti. Du risikerer at miste dine penge, når du investerer.

Love Hate Inu har mange ligheder med andre meme coins, der steg ved kryptobørsnotering

Selvom der aldrig er noget, der er garanteret, når det kommer til krypto, er det en god idé at se nærmere på, hvad der er sket for lignende kryptovalutaer før.

Det er vigtigt, at du laver din egen research, men vi vil anbefale at finde lignende situationer, som du kan bruge til at analysere den forestående situation med. Derfor har vi fundet nogle endte spændende meme coins, der tidligere er blevet lanceret på kryptobørser med stor succes.

Pepe Coin steg markant efter kryptobørsnotering hos Binance

Med denne nye kryptovaluta er det interessant at se tilbage på, hvad der skete, da Pepe coin blev lanceret på Binance. Binance er en stor kryptobørs, hvor der også sidder mange kryptoeksperter og kigger med.

Da Pepe coin blev lanceret på Binance, steg den markant, og kunne give sine tidlige investorer mere end 6000% i afkast.

Der er ikke nogen tvivl om, at Pepe coin stadig har meget at byde ind med, og den har stadig en god pris i forhold til sin oprindelige kryptobørsnotering. Pepe coin blev også et hit på sociale medier og overtog på et tidspunkt bitcoin som den mest omtalte nye kryptovaluta på Twitter.

Gå ikke klip af Love Hate Inu – Læs mere om at købe Love Hate Inu.

Kryptovalutaer er volatile og du har ingen bankgaranti. Du risikerer at miste dine penge, når du investerer.

Tamadoge opnåede høj stigning ved kryptobørsnotering

En anden meme coin, der er værd at nævne, er Tamadoge, der som ny kryptovaluta opnåede en kryptobørsnotering hos OKX. Her steg prisen ca 1500% i forhold til den nuværende pris. Mange kryptoeksperter var fascinerede over Tamadoge, og flere investorer skyndte sig at hoppe med ombord på denne nye meme coin.

Tamadoge og Love Hate Inu har så mange ligheder, at det må forventes, at Love Hate Inu kan opleve en lignede stigning, når den lanceres på OKX ligesom Tamadoge.

Hvad er Love Hate Inu?

Love Hate Inu er en ny kryptovaluta, der har som mål at revolutionere stemmeafgivelse for firmaer, det bruger spørgeskemaer og andre former for stemmeafgivelse.

Love Hate Inu kommer til at bruge blockchain teknologi såvel som staking af sin token $LHINU til at sikre både anonymitet og sikkerhed i sine afstemninger. Staking-mekanismen sørger for at verificere deltagerne som ægte mennesker.

Med tiden vil Love Hate Inu kunne skabe forhold til forskellige brands og virksomheder, der vil kunne se det smarte i at kunne få nøjagtige og anonyme svar fra sine brugere.

Kryptoeksperter: sid klar til at købe denne nye kryptovaluta

Som nævnt bliver Love Hate Inu lanceret på OKX – det sker fredag d. 19. Maj 2023, og kryptoeksperter anbefaler, at du sidder klar til at anskaffe dig nogle $LHINU, så snart de lanceres på OKX.

Hvis du er en af de kryptoinvestorer, der missede lanceringen af Dogecoin, Shiba Inu, Pepe eller Tamadoge, så er det nu, du skal sidde klar til når Love Hare Inu lanceres. Flere kryptoeksperter spår, at den kommer til at stige med i hvert fald 1000%, hvilket er en chance, du ikke må gå glip af.

Love Hate Inu tilbyder noget specielt til sine investorer

En af grundene til at flere kryptoeksperter spår Love Hate Inu til at stige markant efter sin kryptobørsnotering, er af den rent faktisk tilbyder noget relevant til sine brugere og har et produkt, der kan være stor brug for og efterspørgsel på på markedet.

Som den eneste vote-to-earn coin har den en hel unik anvendelsesområde end mange andre coins, og det er derfor ikke bare en sjov og sød meme coin.

Fredag d. 19. Maj 2023 skal du holde øje med kryptobørsnoteringen af Love Hare Inu. Det er en god ide allerede nu at sætte din bruger op hos OKX, hvis du ikke allerede har gjort det.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/ny-kryptovaluta-kan-stige-med-1000-efter-kryptoborsnotering-kryptoeksperter-anbefaler-du-er-klar-til-at-kobe-996473254

YOU MAY ALSO LIKE

This Biotech Just Cleared A Big FDA…

--News Direct--Kryptoinvestorer er altid på jagt efter den næste coin, der kommer til at stige markant, men det kan være svært at skille de gode…

read more

Benchmark International Successfully Facilitated the Transaction Between…

--News Direct--Kryptoinvestorer er altid på jagt efter den næste coin, der kommer til at stige markant, men det kan være svært at skille de gode…

read more

Benchmark International Successfully Facilitated the Transaction Between…

--News Direct--Kryptoinvestorer er altid på jagt efter den næste coin, der kommer til at stige markant, men det kan være svært at skille de gode…

read more