Bitcoin Prime Omdöme – Bästa Bitcoinroboten eller en Bluff?

News Direct

Apr 30, 2023

–News Direct–

Bitcoin Prime skulle kunna vara revolutionerande inom kryptovärlden. Det är nämligen en ny typ av automatiserad Bitcoinhandels-robot. Som privatperson kan det vara både svårt och tidskrävande att sätta sig in i kryptohandel. Men, med Bitcoin prime så behöver det inte längre vara så. Det är en helt kostnadsfri handelsplattform där du endast betalar en liten del vid eventuella vinster.

Låter detta lite bra för att vara sant? I vår recension tar vi en titt på allt från om Bitcoin Prime är en bluff till vad du kan förvänta dig av Bitcoin Prime som investerare i Sverige.

En introduktion till Bitcoin Prime

Bitcoin Prime är en automatiserad kryptorobot som du kan använda för handel med kryptovaluta. Roboten använder sig av AI för att övervaka olika kryptomarknader dygnet runt och ser när det uppstår en handelsmöjlighet med vinstpotential. Det skulle vara nästan omöjligt för en människa att övervaka alla marknader på samma sätt.

Om Bitcoin Prime hittar en affär kommer den automatiskt att göra ett köp åt dig. Enligt deras officiella webbplats är hela 90% av deras affärer lönsamma och går i vinst. Detta är först och främst möjligt tack vare dess AI-algoritmer.

Exakt hur roboten är uppbyggd är det ingen som vet förutom Bitcoin Prime själva. De använder sig dock av välbeprövade mönster som har haft framgång över hela världen. Själva tjänsten är kostnadsfri och du kan komma igång direkt. Allt du behöver göra är en insättning på 250 dollar. Om du skulle gå med vinst tar Bitcoin Prime ut 2% i provision.

Så fungerar Bitcoin Prime

Bitcoin Prime inriktar sig på 14 av de största kryptovalutorna inklusive Bitcoin, Ethereum, Cardano, Ripple, Dash och Litecoin. Om roboten upptäcker ett visst mönster ger den en order via ditt mäklarkonto att handla. Den kan även sälja dina tillgångar vid en viss summa. Då kommer en eventuell vinst att krediteras direkt till ditt konto.

Några av huvudfunktionerna

Det som gör Bitcoin Prime till en robot att hålla ögonen på är vissa funktioner som underlättar för dig som investerare. Nedan kommer vi analysera handelsrobotens huvudfunktioner.

Den har ett demoläge

Om du vill testa Bitcoin Prime innan du väljer att göra en insättning kan du alltid köra i demoläget. Du kan växla mellan live och demo precis när du vill. Det är väldigt användbart om du vill testa de olika inställningar som finns. Du kan experimentera med olika värden för att se hur du kan få så hög avkastning som möjligt. När du känner dig nöjd kan du bara växla över till live igen.

Den håller sig uppdaterad om nyheter

Ytterligare en fördel med roboten är att den säger sig hålla koll på kryptonyheter för att alltid kunna ligga ett steg före. Roboten söker alltid efter relevanta nyheter som kan påverka kryptomarknaden på något sätt.

De samarbetar med flera mäklare

Ännu en fördel med tjänsten är att de samarbetar med flera olika mäklare. Du behöver alltså inte bara gå via en kryptobörs utan kan gå via en mäklare. Bitcoin Prime väljer automatiskt ut en eller flera mäklare vid registrering vilket anpassas efter ditt land.

De använder sig av avancerade algoritmer

Bitcoin Prime säger själva att de använder sig av avancerade AI-algoritmer för djupinlärning. Det betyder att de ständigt förbättrar sin plattform för att kunna ge sina användare ännu bättre avkastning. De tar lärdom av såväl misslyckade som framgångsrika affärer för att kunna bygga sin data. Det är också något som lovar gott inför framtiden.

Vad kostar Bitcoin Prime?

Som vi redan nämnt i texten är Bitcoin Prime helt kostnadsfritt när du registrerar dig. Däremot när ditt konto är lönsamt tar Bitcoin ut en provision på 2%. Skulle du inte gå i vinst betalar du inte heller någon avgift. Du betalar inte heller någon avgift när du sätter in pengar.

Gällande uttag betalar du ingenting för dina tio första uttag per månad. Skulle du göra fler uttag så betalar du en avgift på 0,1% för varje uttag. Även mäklarna kan ha sina egna avgifter som Bitcoin Prime inte styr över.

Gör en första insättning

För att kunna börja använda tjänsten måste du först sätta in minst $250 dollar. Det kan vara en ganska hög summa för många användare. Dessa pengar kommer sedan roboten använda för att få ditt kapital att växa. Du kan dock ta ut pengarna när som helst om du inte tycker att roboten är något för dig.

Bitcoin Prime – en bluff eller inte?

En av de största frågorna gällande denna kryptorobot är om Bitcoin Prime är en bluff eller om det faktiskt fungerar. Även om en framgångsfrekvens på 90 % låter osannolikt ligger det faktiskt i linje med vad andra robotar klarar av.

Du kan även läsa många positiva omdömen om Bitcoin Prime på Flashback och välkända omdömessajter som Trustpilot. Allt detta talar för att Bitcoin Prime inte är en bluff. Du kan själv läsa på om allt som rör plattformen för att bilda dig en egen uppfattning.

Det är faktiskt inte känt vem som ligger bakom Bitcoin Prime av den enkla anledningen att dessa plattformar föredrar att vara anonyma. Det är inget ovanligt i kryptovärlden.

Allt du behöver veta om Bitcoin Primes handelsplattform

Bitcoin Prime har en väldigt användarvänlig plattform där man snabbt och enkelt kan komma igång. Det spelar ingen roll om du använder en MAC- eller Windows-dator. Däremot så har de ännu inte utvecklat en app för vare sig Android eller iOS. Du kan däremot använda valfri webbläsare på mobilen och använda den mobilanpassade versionen av hemsidan.

Det är dock en tjänst som främst är anpassad för att användas via en dator. Då har du full överblick över alla verktyg. Ett av många verktyg som är integrerade med Bitcoin Prime är MetaTrader4. Det är faktiskt en av de främsta handelsplattformarna i världen vilket talar för att denna robot är ett legitimt val.

Fördelar

  • Du kan testa dig fram på ett demokonto

  • De samarbetar med över 75 olika aktiemäklare

  • Flertalet positiva recensioner från tidigare och nuvarande användare

  • Enkel och gratis registrering

  • Upp till 90 % i framgångsfrekvens

Nackdelar

  • De har inte utvecklat någon mobilapp

  • Du måste sätta in minst $250 vid din första insättning

Så får du hjälp av kundtjänsten

Om du stöter på några frågor eller problem kan du alltid ta hjälp av kundtjänsten hos Bitcoin Prime. De har tyvärr inget telefonnummer utan bara en mejladress. Vid registrering kommer du också att guidas runt bland en kundansvarig. Då får du en grundlig genomgång av hur du använder plattformen.

Registrera dig snabbt och enkelt

Tycker du detta låter som en intressant tjänst? Då kan du bara följa dessa enkla steg för att öppna ett konto hos Bitcoin Prime.

Skapa ett nytt konto

Det första du måste göra är att besöka Bitcoin Primes hemsida och välja att öppna ett nytt konto. Hemsidan är översatt på svenska vilket gör det enkelt. Du fyller i alla vanliga detaljer som namn, e-post och telefonnummer. När det är gjort kommer du automatiskt bli hänvisad till en av deras samarbetspartners.

Var beredd på att du måste verifiera ditt konto genom att skicka in en kopia på ett ID-kort som pass eller körkort. Det är en säkerhetsåtgärd och standard för alla mäklarpartners.

Gör en insättning

När du har verifierat ditt konto kan du göra din första insättning. Som vi redan nämnt är det minst beloppet $250. Det går inte att säga exakt vilka betalningsmetoder du kan använda eftersom det varierar från mäklare till mäklare. De flesta brukar dock erbjuda VISA, Mastercard eller traditionella banköverföringar.

Uppdatera Bitcoin Prime med dina preferenser

Har du öppnat ett nytt konto kommer det automatiskt att vara inställt på demoläge, där du exempelvis kan testa köpa Bitcoin med Bitcoin Prime. Då kan du lära dig allt om hur det fungerar i lugn och ro. Du har också möjlighet att göra justeringar så det passar dina preferenser. När du känner dig redo är det bara att gå live. Då behöver du bara aktivera live-läget.

Även om Bitcoin Prime påstår sig garantera upp till 90 % lönsamhet bör du alltid komma ihåg att det aldrig finns några säkra affärer i kryptobranschen. Du bör därför aldrig sätta in pengar som du inte har råd att förlora.

Avslutande tankar om Bitcoin Prime

Bitcoin Prime kan vara ett väldigt bra alternativ för dig som är nybörjare på kryptovaluta. Det är också ett bra komplement för den som inte har tid att följa alla marknader på egen hand. De fina recensionerna och de välkända samarbetspartnerna talar för att Bitcoin Prime inte är en bluff.

Du lär få ut det optimala av roboten om du tar dig tiden att lära dig allt om inställningarna och ställa in dessa efter dina preferenser. Det som kan ses som lite negativt är att du måste sätta in $250 för att få tillgång till tjänsten. Dock är det positivt att du inte betalar något om ditt konto inte går i vinst.

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/bitcoin-prime-omdome-basta-bitcoinroboten-eller-en-bluff-311638442

YOU MAY ALSO LIKE

Webgility CEO Reveals How AI is Leveling…

--News Direct--Bitcoin Prime skulle kunna vara revolutionerande inom kryptovärlden. Det är nämligen en ny typ av automatiserad Bitcoinhandels-robot. Som privatperson kan det vara både svårt…

read more

Danmarks Blomstrende Spille- og casino-scene: Nye Innovationer…

--News Direct--Bitcoin Prime skulle kunna vara revolutionerande inom kryptovärlden. Det är nämligen en ny typ av automatiserad Bitcoinhandels-robot. Som privatperson kan det vara både svårt…

read more

UNOS applauds introduction of the Organ Donation…

--News Direct--Bitcoin Prime skulle kunna vara revolutionerande inom kryptovärlden. Det är nämligen en ny typ av automatiserad Bitcoinhandels-robot. Som privatperson kan det vara både svårt…

read more